MelianaTrump har det nog inte så lätt

Jag tror inte det är så lätt att vara tillsammans med hennes man president Donald Trump. Säkert har det avslöjats massor med saker om honom som hon inte visste. De bor ju inte tillsammans och möjligen var det hans feta plånbok då hon som modell föll för honom vad, vet jag. Jag läste igår i Expressen att de levde inte tillsammans utan hon bor i Trump Tower för som kostar dyra pengar för skattebetalarna. Jag rekommenderar ta och läs artikeln som jag länkat till

Här har jag lagt in Expressens artikel som beskriver hur de har det och hur de lever om det nu är sant, men jag tror det för jag har inte sett bilder på dem tillsammans sedan han installerades

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.