Skellefteå eller Frölunda i semifinal

Skellefteå eller Frölunda i semifinal. Tyvärr tror jag det blir Frölunda då Skellefteå förlorande senast. De har kaptenen avstängd och lite för många av backarna skadade och har jag fattat det rätt så är det bara fem ordinarie backar med.

Däremot blev inte Eriksson utvisad utan avstängd för sin tackling som han inte blev utvisad för. 2 domare som blev överkörda och då tror inte jag på domaresystemet. Allt ska avgöras på rinken och inte i efterhand då har man inte ett system som fungerar.

Gärna mer teknik men den som är huvuddomare måste bestämma , ingen kan avgöra i efterhand vad som är avgörande för en match i efterhand. Utbilda domarna och låt de se om domslutet är rätt eller fel så de har en chans att ändra sig. Resultatet ska vara klart när matchen är slut

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.