Anders Ågren att du börjar lita på VK när…

Anders Ågren att du börjar lita på VK när de har fel. Du skriver att Margareta Rönngren sagt att kommunen ska starta ett härbärge men det är fel. Jag litar på att Rönngren har rätt när hon skrivit ut till oss om detta. Så här skriver hon om detta ”VK har felaktigt gått ut med att kommunen ska driva härbärge, det stämmer inte. Däremot är tanken att ta upp frågan med civilsamhället om man kan ta på sig ansvar att driva ett härbärge under den perioden. Det handlar isåfall om en helt annan lösning än den vi haft med kyrkan.”

Jag tycker att du med din erfarenhet borde ha kollat med källan Margareta Rönngren eftersom du så väl vet vad som skrivs. Vi har väl inte så täta skott att vi ska angripa på felaktigheter. Vi diskuterade detta i bilen upp till regionfullmäktige där bland Hans var med och var förvånad över detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.