Förlängt inreseförbud i USA

Förlängt inreseförbud i USA. Nu har den domare som införde stopp för inreseförbudet förlängt stoppet. Det här är annorlunda än tidigare då stoppet förändrats till ett intermitiskt beslut . Det här innebär att det gäller tills vidare och det finns helt enkelt ingen tidsgräns. Det är enbart en domstol som kan häva stoppet. Hävandet av inreseförbudet har motivet att det strider mot USA ,s grundlag. Ännu har jag inte läst att Trump twittrat om detta. Det är klart att det är en nagel i ögat och det blir spännande att se vad han vidtar för åtgärder.

En kommentar

  1. Mats-olov karlsson

    Dessa påhitt kostar enorma pengar i direkta förluster för flygbolagen. Sen förlorar näringslivet också stora poster. Sverige har redan börjat titta på andra resmål.Amerikas turist värde sjunker nu för varje dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.