Trumps tidigare kampanjchef hade skulder till ryssarna

Trumps kampanjchef hade skulder till ryssarna. Man kan fundera varför han sökte sig till presidentvalskampanjen och varför han anställdes. Trump hade haft affärskontakter med Ryssland har han själv berättat. Mina frågor och följdfrågor har jag fått genom att läsa en kort artikel i nyhetssajten Omni som jag lägger ut här nedan

Så här ser artikeln ut
Donald Trumps tidigare kampanjchef Paul Manafort hade så mycket som 17 miljoner dollar, motsvarande 140 miljoner kronor, i skulder till proryska intressen innan han anslöt sig till Trumpkampanjen. Det rapporterar The New York Times, med hänvisning till kontoutdrag från Cypern.

Skulderna ska höra till skalbolag med kopplingar till Manaforts affärsintressen i Ukraina, där han arbetade som konsult åt det Moskvavänliga partiet Regionernas parti, skriver tidningen.Tidigare har en rysk oligark, Oleg Deripaska, stämt Manafort på 19 miljoner dollar för investeringar i Ukraina. En talesperson för Manafort undviker att svara på frågan om skulderna existerat. I stället säger han att Manafort inte har några skulder till vare sig partiet eller oligarken, och att han inte hade det när han började arbeta för Trumpkampanjen.

Slut citat, men visst ser detta mycket märkligt ut. Vi har även fått veta att det förekommit möten under G20 mötet mellan Trump och Putin. Jag tror Putin har kapacitet att lura Trump dit han vill. Putin är enligt tidigare uppgifter skolad spion

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.