#Metoo har avslöjat vad som hänt i mediahusen

Virtanen (Aftonbladet )har varit anklagad våldtäkt och sexkränkningar. Sedan #MeToo kampanjen drog igång har det kommit fram hur många exempel som helst och till och med Annie Lööf har sagt att hon utsatts för olika handlingar men hon talade inte om vem det var. Det har även hänt på Svt och Tv4 Martin Timell.

När det så gäller Fredrik Virtanen så blev han anmäld för en våldtäkt 2011 som skedde 2006. Den utredningen lades ned i brist på bevis då ord stod mot ord och han nekade. Själv säger då till den tidning han jobbar på. Dumheter som jag gjort har varit förknippade med alkohol och droger. Jag har betett mig tölpigt och skitstövligt. Men han förnekar alla kränkningar och våldtäkter som han anklagas för. Nu har Cissi Wallin i samband med #MeToo tagit upp det igen.Jag tycker de media som har personer som gjort kvinnor så mot kvinnor men det finns säkert även motsatsen ska bort från jobbet annars blir media inte trovärdig alls och det är länge sedan jag blev så glad som när media granskar varandra

Då bekräftar han en annan sanning som jag fick reda på 2012 . Jag hade skrivit några bloggar i februari 2012 då jag efter att Whitney Huston dött skrev några bloggar om att hon var en dålig moder som knarkade med sin dotter och att det som gjordes runt hennes död att man glorifierade knarket. Då kampanjade denne Aftonbladets reporter Fredrik Virtanen mot mig för vad jag skrev att jag borde avgå. Han tyckte det hemskt att jag tyckte hon var en dålig mor som knarkade med sin dotter och även hon är död idag

Jag har folk som står på min sida mot knarket och det var en person som jobbade mot knarket och sa att han var knarkliberal och hade dömts för narkotikabrott. Jag kollade inte detta men förstår att det kan vara så när han sa att han gjort dumheter som han gjort under bruk av alkohol och droger. När det detta hände tyckte VK det var ett stort nummer att Aftonbladet tyckte jag skulle avgå utan att granska vad han stod för. Om du vill läsa vad jag skrev gå in på VK bloggen.

Här läser du bloggen från den 21 februari

Här kommer den från den 20 februari

Här var den första bloggen i ämnet som handlade om Whitney Huston efter att hon dog

Nu tycker jag att media granskningen av varandra är bra för medan jag skrev denna blogg så kom den här nyheten fram Det kom ett meddelande där det sas att Efter att flera kvinnliga före detta medarbetare berättat att de blivit sexuellt trakasserade av en kollega på TT har nyhetsbyrån kallat till ett stort personalmöte. På mötet ska ledningen ha kritiserats hårt av personalen, enligt uppgifter. Även på TT. Man funderar över om kvinnor som jobbar på media riskerat att få kicken om de talar sanningar för nu kommer det fram att många gånger har kommit fram till ledningen för flera år sedan. Vad är det för ledningar som inte gjort något. Det verkar också som att personal på ett media inte har meddelarskydd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.