Troligen förlorar Löven borta mot Oskarshamn

Troligen förlorar Löven borta mot Oskarshamn. Oskarshamn har överraskat i alla fall mig och Oskarshamn har fyra poäng mera än Björklöven som efter en mycket bra inledning har man nu rasat i tabellen och fortsätter det så här är man snart i botten av tabellen och så blir det när man slutar göra mål och idag är inte heller målskytten Austin Farley med på grund av sjukdom .

Därmed är hela 8 spelare borta och de flesta tillhör ju den ordinarie som ska vara på isen. Jag tycker det bivit en förbannelse med alla dessa skador år efter och många är dessutom långtidsskadade. Det sliter mycket på många spelare och risken för nya skador finns där. Jag vet inte vad det beror på att man får så mycket skador, men om man får de flesta tillbaka och framför allt backarna så kan man komma på den övre halvan men att vinna borta mot Oskarshamn med 8 spelare borta tror inte jag att det går

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.