Björklöven visade klass i går mot AIK

Björklöven visade klass i går mot AIK. Som spelet flöt på i första perioden med fyra mål på 6 minuter och en ledning i tionde minuten och det var närmare 6-0 än fyra ett då det fanns några riktigt fina chanser. Skotten efter 10 minuter var 12-1 och kanonspel. Två första målen kom i spel 5-4 vilket var länge sedan det hände. De två sista målen var läckerheter som Murpys handledare från ganska långt håll som innebar 3-0 och målvakten hann inte reagera förrän pucken satt i krysset. Farleys enhandspassning till Nicklas Johansson var också läcker och det var inget fel heller på hans 1-0 mål. Efter detta fyrverkeri var matchen över och man skötte sig bra. Adam Werner som vanligt felfri även om backarna missade markeringen vid deras tröstmål.

En som gjorde kanske sin bästa match någonsin i T3 arena var faktisk en person som jag kritiserat mycket förut var domare Peter Lyth från Tullinge men han var nästan felfri i går. Nu gäller det att visa samma djävlar anamma på lördag då vinner man mot Västervik men jag känner oro inför matchen och rädd för att spelarna tror det är klart men alla matcher ska spelas och ishockey är en kampsport

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.