Det är dags att sluta gnälla på polisen

Det är dags att sluta gnälla på polisen. Det har kommit kritik från många besserwisser när det gäller gruppvåldtäkten i Fittja. Jag säger besserwisser för det är nog många som tror att polisen kan hitta för att få en person fälld. De plockar säkert fram allt de kan men det behöver inte vara en dålig utredning för att inte personerna fälls i tingsrätten.

Det här drevet mot poliserna tror jag är en orsak till att poliser slutar som polis och går till något annat. Jag är också säker på att de och deras familjer utsätts för en massa hot. Folk som tror att grovt kriminella sysslar med lek lever i en annan värd. Jag är själv helt säker på att den organiserade brottsligheten har en större påverkan. Den brottsligheten behöver inte vara lokal utan kan vara ihopkopplat med internationella ligor inte minst när det gäller droghandeln.

USA är ett land i fritt fall när det gäller droger och nu har även Kalifornien legaliserat Hasch. Tala om mental kollaps men inte förvånad att det sker där i kapitalismens högborg. Där är det bra att företagare tjänar grova pengar och knark är en del i detta. Hur ska man göra handeln med USA när man inte vet om man handlar med knarkkungar.

4 kommentarer

 1. gerd

  Nu måste jag protestera. När polisen får in en anmälan om gruppvåldtäkt så lägger de anmälan åt sidan i 10 månader. Initierade har uttryckt att detta är det värsta de har tagit del av. När polisen äntligen får ändan ur vagn så åker de till fel hus/trappupgång och ska säkra tekniska bevis. Efter 10 månader. Då är det frågan om något helt annat. Kvinnan var missbrukare. Något som säkert haft stor betydelse. Här finns inte några ”allas lika värde” eller att ”narkotikamissbruk anses som en sjukdom.” Hur hon våldtagits och misshandlats under flera timmar har du säkert läst om liksom vilka som deltagit i våldtäkten. Tingsrätten och domaren skriver i domen att polisarbetet är undermåligt. Är det dessa som du kallar för besserwissrar.
  Jag har en helt annan förklaring till ”drevet” mot polisen och att detta skulle vara orsak till att poliserna slutar sina anställningar. Rikspolischefen. Han värnar brottslingarna före offren. Ju allvarligare brott dess konstigare saker rapar han ut. Stackars mördare, vad ska inte dessa stackare ha gått igenom. Offren, ja de får väl skylla sig själva. Där har du anledningen. Jag känner många poliser och de får inte göra jobbet som de är utbildade för. Så fort en utlänning är inblandad så kodas ärenden (292) vilket innebär total sekretess. Ingen får uttala sig. Det har aldrig funnits fler poliser än nu men ingen ser eller hör så mycket om vad de gör. Obligatorisk hjärtvättning tycks vara det enda som ger mer lön till ex. Det finns för få poliser som vågar sätta sig upp mot denna potentat. De som slutar går ofta till SÄPO i stället. Där får de utöva sina yrkeskunskaper och det gör de mycket bra. För varje dag denna odugliga polischef får,sitta kvar så minskar stödet för sittande regering. För mig får han gärna sitta kvar till den 8 september 2018.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Det var grova anklagelser i det svar som du gett och jag ska överväga om jag överlämnar det till för rättslig prövning. När det gäller Fittja målet där man blev frikänd såg jag att advokatförbundets ordförande tyckte det blev hanterat rätt i förhållande till den lagstiftning som gäller och hon tyckte inte det fanns några fel i polisutredningen. och jag tror mer på henne än på media för deras fakta som du verkar tror så mycket på. Jag delar inte din uppfattning att narkotikamissbruk är en sjukdom. ingen tvingar in en person att börja bruka knark. Jag har inte läst protokollen från förhören men står för att media är besserwisser och alla andra proffstyckare som får sitta i tv sofforna och får betalt utan kunskap om ärendena för i många falla råder det försöktingssekretess. Sedan är det valda nämndemän som friat och ingen annan, vill nämnden ha mera uppgifter kan de begära detta.

   Avslutningsvis tycker jag du utsätter en massa poliser för rent förtal. Jag känner också många poliser och de delar inte din beskrivning det vet jag. jag har nämligen varit ordförande i Det lokala brottsförebyggande rådet i Umeå kommun i stort sett i 20 år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.