Mexico är ett laglöst land

Mexico är ett laglöst land. Det här har varit det värsta året någonsin. Det har mördats 80 personer varje dag. Med så många mördade tycker jag man kan kalla det laglöst. Det är nog med vapen man försöker lösa alla konflikter och droger och droghandel är säkert en stor orsak.

6 kommentarer

 1. Amanda Emmadotter

  Så mycket bättre det skulle bli då om drogerna var lagliga, då skulle ju våldet omkring dem försvinna. Det finns de som försökt förbjuda alkohol på samma sätt, det har inte heller gått bra.

   • Alex

    Nej Lennart du har fel, du är en fossil. Tack och lov börjar fler och fler inse vilken skada förbjudspolitiken gör.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

     Du tycker inte att det är laglöst när det är så många som mördas i México. Det var en konstig syn du hade som kallar dig Alex [email protected]. Det är mycket förvånande för mig och många andra att man inte tycker att det är ett laglöst land. Däremot lever jag och kan tänka och därmed är jag inte en fossil. Det du säger är en kränkning och åtalbart och får se vad jag gör åt det. Du vet väl att jag ser ditt IP nummer, du är dessutom så feg att du inte skriver ditt namn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.