Borta match mot bottenlag för Björklöven

Borta match mot bottenlag för Björklöven. I kväll är det näst jumbon Troja borta. Då blir jag rädd för att det kan bli förlust i kväll för Björklöven. Det märkliga med Björklöven måste vara att de inte kan föra en match mot sämre lag. De har gjort bra matcher mot lag som räknas som bättre men mot de sämre lagen har det gått sämre. Två förluster mot Karlskoga både hemma och borta och jag orkar inte tänka på de andra tappade matcherna mot sämre  lag.

Hoppas att julskinkan och lite god mat gör susen. Men det går inte bara att spela ett bra försvarspel och kontra. Det har varit lite lojt tycker jag med viljan i vissa matcher jag sett mot de sämre lagen. Visst måste så rutinerade spelare som Björklöven har veta att ishockey är en kampsport och man måste ha inställningen att våga vinna och inte vara rädd för att förlora. Ge järnet från början till slut då kan det bli seger i kväll och en vinst borta mot MoDo vore inte heller fel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.