Elmsäter Swärd får inte partibeteckning i TV

Elmsäter Swärd får inte partibeteckning i TV. Catarina Elmsäter Swärd, VD för Sveriges Byggindustrier var i morse i TV och berättade om den kraftiga nedgången på bostadsbyggandet i landet. Jag tror inte nedgången är lika kraftig i Umeå som i landet. Man gjorde dock inte på samma sätt som Västerbottens Media gjorde i Umeå på fritidspolitikern Kerstin Rörsch, där man satte ut att hon var Sosse och ordförande i en ideell förening som en S-Förening är. Både VK, VF och P4 Västerbotten hade självklart ett syfte med detta och misstänkliggöra henne och Socialdemokraterna att hon inte var objektiv i sin tjänsteutövning. Så svinaktiga är Media i länet för så gör man inte i något annat län. Fördelen är att färre tror på dem och de litar mer på Edward Riedl och moderaterna. Huva ligen.umeå som är en trygg kommun.

Ett mycket fult angrepp på en kommunal tjänsteman. Jag har mött de flesta Journalisterna och de samtal jag haft med dem är jag ganska säker på vart de står politiskt. Jag vet inte om man tidigare satt ut partibeteckning på någon tjänsteman som har politiskt uppdrag som en fritidssysselsättning så därför var det inget annat är ett angrepp mot Kerstin som person då man inte hoppade på den person som olovligen lagt ut ett foto på henne.

2 kommentarer

  1. Pingback: När är politik en privat angelägenhet? | Veronica Kerr (KD)

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Det gjorde inte Kerstin Rösch heller om du inte visst det så gjorde inte Kerstin Rösch det heller utan ansvarig tjänsteman på Brå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.