Kommer KD att ramla ur riksdagen

Kommer KD att ramla ur riksdagen ? Det är många som tycks veta hur det går men de vet man inte utan det är väljarna som bestämmer det. Det gör ingen av de politiska kommentatorerna som tycks veta allt trots att man inte vet. Jag har varit med länge i politiken och vi diskuterar även internt mellan oss i politiken om del interna frågor. Jag känner även många Kristdemokrater och många av flera längtar tillbaka till äldre tider när Alf Svensson var partiledare.

Det är många som inte tycker att Ebba har fyllt upp en bild hur en partiledare i KD uppträder. De vill ha en partiledare som är lugn och alltid saklig och mer pratar om den egna politiken än kasta skit på motståndarna. Nu såg inte jag ett program som jag längtat efter där partiledaren ostörd i 15 minuter får prata hur man vill om partiets politik utan att avbrytas av programledaren eller andra partiledare där debatter som jag sett bara blir prat i mun och käbbel.

De som inte tycker Ebba Busch blev ett bra val tror jag internt beror på hennes bakgrund i livets ord och som inte har setts som en bra religös plats bland gräsrötterna i främst pingströrelsen och på det som hänt genom tiden i den rörelsen. Hur det går för dem i valet avgörs av de som delar delas politiska värderingar och inte av som många tror stödröster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.