Sveriges bästa travhelg

Sveriges bästa travhelg. Det pågår både idag och i morgon med mycket fina lopp. Idag är det Sweden Cup ett sprinterlopp som dessutom första heatet är V4ans lopp redan i dagens första lopp som ser svårt ut och jag tror jag tar med alla sju hästarna. Dagens andra lopp är andra heatet och där tror jag det står mellan nummer 3 och 4 även om det inte är några vinstmaskiner. V4 tre tror jag Hans-Ove Sundberg och häst nr 4.

Lopp 5 är första loppet i dagens första lopp i V75 och där kör Örjan Kihlström den stora favoriten nr 1 Disco Volante som troligen är en vinnare. Resten av loppen ser ganska svåra ut så det kan bli en bra utdelning trots att det finns fler stora favoriter. Dagens V75 avslutas med dagens intressantaste lopp ett kraftprov över 3140 meter. Jag törs inte tippa vem som vinner för som jag ser det it att stå mellan en 5-6 hästar.

Det är dagens lopp och i morgon fortsätter festen med Elitloppet där jag tror på fransk seger genom Bold Eagle som jag tror att de tränat för att kunna gå två heat. En sak garanterar jag och det är att det blir travfest. Vi besöker inte Solvalla utan vi tittar i år hemma hos mig och börjar dagen med en sillunch kl 12:00. Och avslutar med en god middag då jag har en fru som är jätteduktig på att laga mat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.