Solvallas Elitlopp tappar sin glans

Solvallas Elitlopp tappar sin glans. Inga topphästar kommer att komma hit mer och jag förstår dem. Det är få missar som har varit så tydliga som denna helg. I går fick en häst segern som galloperande 80 m kvar. I första försöket blåste de till omstart för de påstod att Björn Goop kom fram till vingen med fart. Ren förbannad dikt tycker jag. Bold Eagle galopperade efter all strul efter ett par hundra meter. Kaoset som alla kallar det håller alla med sig om och allt beror på dålig startpersonalen och det håller nog alla med om. Det är ofattbart hur man i andra avdelningen. Det här är det sämsta jag sett och nu vet man inte ens hur man stoppar klockan innan andra avdelningen startar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.