Travfesten fortsätter även idag

Travfesten fortsätter även idag. För oss blev det ingen öppning av champagneflaskan för bra spel men det var mycket fina lopp och ni fick ju en rolig vinnare av mig då jag trodde på Hans-Ove Sundberg i V4 tre med hästen 4CHARRUA FORLAN. Dagen överraskning var faktiskt kusken och tränaren Alessandro Gocciadoro som hade bra och körde bra och offensivt och vann även avd nr 6 även om jag tillhör de som tycker att han skulle ha diskats för galopp.

Dagens första lopp har redan gått och där vann en niooddsare och hoppas att det under V7 blir fler av den sorten. V75 idag börjar med nordsvenskarna och det är inte ett lika roligt lopp som jag hade hoppats på då Månprinsen inte kom till start efter förra helgen lopp och det sa ju Melander redan då. Jag hoppas lite på Pydin med umeåkusken Ove Lindqvist som till och från visat framhovarna och som var tre senast med galopp men troligtvis vinner en av norskarna och det står då mellan 1 och 3 med fördel nr 1.

Elitloppskvalet börjar i lopp 9 som är V75 avd tre där de två bästa är 4 och 5 med 5 Bold Eagle som favorit men frågan är hur hårt man kör för att vinna. Avd 4 tror jag också står mellan två hästar. Hemma hästen nr 4 Propulsion och nr 1 Ringostarr Treb och båda går säkert till final som är lopp 14. Det blir i vilket fall som helst spännande i finalen jag jag tippar Bold Eagle som årets vinnare. Den intressanta kusken Alessandro Gossiadoro kan mycket väl vinna V75 avd sex även idag. Njut av bra trav med många fina hästar även om jag saknar några i elitloppet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.