Äntligen, äntligen, äntligen

Äntligen, äntligen, äntligen. Jag tycker det är bra att Åklagaren Sander inlett en förundersökning mot kristdemokraternas toppnamn Caroline Szybers och han säger följande till Aftonbladet Jag har ju tagit del av den senaste artikeln i Aftonbladet som är väldigt detaljerad, och det innebär att jag är skyldig att inleda förundersökning. Vad som det inte råder något tvivel om är att hon ljugit ganska ordentligt i de fall som Aftonbladet tagit upp och hon har om jag förstått det rätt först betalt tillbaka en del av pengarna och efter nya uppgifter kommit fram i media betalt tillbaka allt. Jag tycker det är på tiden att man gör em förundersökning så vi får reda på om hon gjort något brottsligt som låtit skattebetalarna stå hennes privata resor, uppehälle och traktamenten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.