Den fuskande KD kvinnan lämnar partistyrelsen

Den fuskande KD kvinnan lämnar partistyrelsen. Däremot sitter hon kvar på de uppdrag hon har. Hon tvingas inte bort som annan KD are gjorde strax före valet. Partiet behandlar sina förtroendevalda olika. Hon satt även i valberedningen för AIK som hon lämnat. Oavsett om det är brottsligt eller inte så har hon fuskat med de regler som riksdagen har. Hon betalar tillbaka allt om jag förstått det rätt nu vilket hon inte gjorde från början. Det såg i alla fall ut för mig som om de var välplanerat för visste måste man ha regler för resor och om närstående ska med. Det verkar för mig lite konstigt att man inte har någon som attesterar räkningar. Man tror kanske riksdagsledamöter är så rädda för medias granskning att de sköter sig. Aftonbladets granskning handlar om från 2015.

En kommentar

  1. Gunnar

    Har en känsla av fusk förekommit tidigare och då har det gått vägen . sen kan man se att kristenheten inte är nåt vaccin mot oärlighet.Dom tio budorden borde fräschas upp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.