Jag lever trots att jag inte bloggat

Jag lever trots att jag inte bloggat. Jag gjorde senaste bloggen i torsdags som handlade om sportanläggningar med anledning av påstående som är grundlösa om kostnaderna om avtalet med Thorengruppen. Om du inte läst den gör det. Jag vet in i minsta detalj hur kommunenens ekonomi fungerar. Fredag hann jag inte men i ärlighetens namn var det bra för jag trodde Löven skulle vinna mot MoDo och har svårt att förstå varför det blev förlust. Men förr eller senare blir det en förlust men jag tror att med många nya spelare och hårt publiktryck kanske det blev för allvarligt och spelet låste sig. Det var inget riktigt prickskytte heller och det behövs nog att amerikanen blir klar och får spela.

Tyvärr ser det just nu inte bra på Vita Hästen då man efter drygt halva första perioden ligger under med 2-0 och där skottstatistiken är 6-6 så blir det andra raka förlusten.

Både idag och i går har vi suttit i valberedningen för att ta fram personer till de uppdrag vi får både i kommunen och regionen. Har dessutom läst Jan Hägglunds blogg där han verkligen avslöjar den falskhet som vänsterpartiet och Ulrika Edman sysslar med och vem vill styra med ett parti som inte är ärligt

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.