Sverigedemokraterna ingår i alliansens…

Sverigedemokraterna ingår i alliansens mandatunderlag. Det är hur säkert som helst eftersom de säger att de har ett större mandatunderlag i riksdagen. Endera kan inte alliansens partiledare räkna eller så försöker de inbilla folk en ren och skär lögn. Av röstsammanräkningen framgår att de rödgröna har 144 mandat och alliansen 143.

Vem som helst kan se och räkna och se att de rödgröna har ett mandat mer än alliansen, eller hur. Det innebär att alliansen måste räkna SD som en del av regeringsunderlaget. Kan vi inte få ett svar av någon som erkänner att de tänker styra med SD,s hjälp. Att M och KD gör det men varför erkänner inte Anne Lööf och Jan Björklund detta.

Det blir ingen regering om inte Liberalerna kovänder och säger att vi bildar regering med stöd av Sverigedemokraterna. Jag tycker det som händer nu är rena rama snurran. Rösta bort Löfven är gjort men vad ska hända utan hjälp av SD. Säg som det är att yttersta hägern vill styra Sverige

En kommentar

  1. Villy Hansen

    Anne Lööf och Jan Björklund väntar i det längsta med att säga nej till alliansen. De vill att det skall vara M och KD som med sitt ”svek” gör så att C och L drar vidare antingen som opposition eller något annat samarbete.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.