Tror någon att det blir en regering utan…

Tror någon att det blir en regering utan blocköverskridande. Jag tror i alla fall inte det om det inte blir en regering M och KD som stöds av SD där man tar några förslag som SD blir nöjda med. Jag tror M är beredd att för detta spräcka alliansen. Nu sägs det att man vill ha en alliansregering utan SD samarbete men det går ju inte.

Ebba Busch Tor hörde jag tydligt säga att hon tyckte man skulle göra upp med SD. Nu känner jag inte Ulf Kristersson och för mig har han inte gett ett förtroendegivande intryck. Dessutom hörs han vad vi brukar kalla vara maktgalen. Sedan har han inte alls hela sitt parti med sig och jag har läst att många moderater på tunga poster tycker att man gör fel som inte godtar inviter från SD. Skulle dessutom tro att han får igenom mer politik med SD än med Centerpartiet och Liberalerna inte minst i migrationsfrågan. Jag undrar hur länge han får sitta kvar och neka samarbete med SD. Annat var det på Reinfeldts tid han tror jag var en mycket bättre statsman än Kristersson och Reinfeldt höll ett bra anförande på ett möte tidigare på mötesplats Lycksele.

En kommentar

  1. Sixten

    De flesta partiledarna har snart gjort sig omöjliga med låsta uttalande så det kommer att bli ett parti som bildar en minoritetsregering för att ha spelrum i förhandlingarna men vilket är svårt att spekulera i .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.