Ont om tid när man blir äldre

Ont om tid när man blir äldre. Jag har haft svårt att förstå detta men i går hände dig mig. Jag fick inte tid att blogga. Upp tidigt för ett möte i partiets valberedning där vi skulle göra förslaget färdigt, vilket vi lyckades med. Förra helgen plus i går till kl 12. Det är ganska många uppdrag som ska färdigställas. Vi har den nya regionen som ska besättas där nya uppdrag kommit till. Jag tycker inte det blir det jag hade önskat då kommunernas inflytande blir mycket mindre speciellt när det gäller tillväxtfrågorna där kommunerna är de som alltid har varit den stora motorn. Kollektivtrafiken ett annat område liksom kulturfrågorna. Det finns även andra områden som inte finns med i organisationen.

När jag kom hem var det lunch och sedan trav med V75 och V4 och parallellt var det cykel VM för damer med linjeloppet från Österrike som blev en mycket spännande tävling men där svenskan Emilia Fahlin gjorde ett strålande lopp och slutade fyra efter ett bra lopp där hon var med i stort sett hela loppet. Travet blev långt ifrån lyckat varken för mig eller vårt bolag 
Sedan var det att följa Björklöven men det blev inget att följa då de sov i början av matchen. Det är nästan som jag befarade för serien startades och jag var orolig att man inte har några målskyttar. Man sköt 47 skott på matchen men inte ett mål. Det är underkänt och inga bortförklaringar. Löven är inte så bra som jag trodde och som det sas och det är inte försvarsspelet heller när man släppte in 3 mål. Idag blir det också trav från Solvalla och även Formel 1

2 kommentarer

  1. Sixten

    När det gäller sport i Norra Sverige kan jag inte begripa att mediebevakningen är noll hos alla lokaltidningar däribland Vk av Piteås damlag som ligger i topp av damallsvenskan när tre omgångar återstår. Det går totalt obemärkt förbi att Piteå hållerpå att göra en Umeå IK,leder också publikligan nu senast 2700 åskådare.Endast de stora riktidningarna håller oss informerade.När Umeå IK var i topp var det en norrlandsangelägenhet och alla hade bevakning.Ska man måsteåka upp till Piteå för att första vad som håller på att hända?

  2. andersforss

    Det är så det är Lennart – Ju äldre man blir ju mindre tid har man vilket är naturligt då man rimligen har kortare tid till slutet jämfört med de som är yngre.

    Kul att se att du gillar både cykelsporten där jag själv varit mycket aktiv och min favortisport Formel 1.

    I övrigt är jag böjd at hålla med dig vad gäller den problematik du lyft i samband med bildandet av regionen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.