Björklöven vann även i går

Björklöven vann även i går. Det blev trots allt seger även i går mot Almtuna. Det var väl ingen bra match av grabbarna. Man tog ledningen tidigt i matchen men det var som om farten försvann när man ledde med 2-0. Almtuna gjorde ett reduceringsmål och även en kvittering och matchen vägde. Löven kunde trots allt ta ledningen igen och hålla den matchen ut. De drog på sig en femminuters utvisning när det var 6 minuter kvar och då var det även en matchstraff. Den utvisningen tycker jag var efter en helt korrekt tackling av Brian Cooper.

Ett matchstraff var helt enkelt ett felaktigt beslut av Schilken. Max en två minuters utvisning. Vi fick inte heller se någon repris av vad som hände på jumbotronen. Jag träffade en person som sa att man inte får visa en repris om man kan misstänka att publiken skulle bli uppretad och att gör man det kan det bli böter. Det måste vara en konstig regel om den var sann. Domarna måste kunna stå sitt kast om publiken tycker att beslutet är felaktigt. De stod och diskuterade länge innan de fattade beslutet. Jag tycker att det var ett felaktigt beslut men förvånas inte då Schilken inte brukar hålla måttet och gjorde det inte igår.

Det är dags att han slutar döma för han är en olycka för ishockeyn. Nu redde Löven ut detta men skärpan var inte den bästa för att kunna döda matchen helt. Jag är besviken på hela laget då det kändes som om man trodde matchen var slut när man gjort 2-0. Nu är man forfarande kvar i serieledning och hoppas de stannar där även efter nästa match. I övrigt så går det tungt ut för MoDo som förlorade stort igen. De tippades av experterna som ett topplag men nu är man inte detta men det har bara gått fyra av 52?seriematcher så de kan fortfarande vinna serien och Björklöven måste bli bättre på att kunna vinna matcher mot de sämre lagen om man ska vara kvar i toppen av serien.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.