Boris Johnson Torys partiledare har något fel

Boris Johnson Torys partiledare har något fel. Man förundras hur mannen tillåts att fortfarande vara kvar som premiärminister av sitt parti Tory. Det har i alla fall inte tidigare varit känd att ha en partiledare som far omkring som han gör. Han stängde ju parlamentet en tid men fick öppna det igen och då antog man lagar om hur Brexit skulle hanteras. Nu har dessutom högsta Domstolen sagt att det han gjorde stämmer inte hur man ska jobba i Storbritannien och att han även ljög för drottningen.

Samtidigt har han tur då Labour inte skött sig så att de är beredda att föröka få tillstånd ett nyval. Labour gick för långt till vänster och har små möjligheter att gå ur något val och få en majoritet. Johnsson är inte hemma just idag utan var på FN mötet om klimatet, samma möte som Greta Thunborg var inbjuden till. Men han har sagt till något media att bryr sig inte om vad HD sade som var enig i sitt beslut att han gjort fel. Han har i alla fall i går kväll sagt att han funderar på att stänga parlamentet igen men en mycket kortare tid. Han är totalt inne på en enda sak nämligen ett desperat försök att få till ett bättre avtal om Brexit än sin föregångare. Det ser ut som om politikerna i Storbritannien är rädda för en ny folkomröstning om EU medlemskapet. Cameron är nog mycket ångerfull när han gick till en folkomröstning om EU och resultatet av den. Jag tror att Brexit blir en mycket hög nota om man genomför det utan avtal. Det som skett i Storbritannien nu är en parodi på demokrati i ett land som tidigt blev en demokrati.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.