Starta V75 tävlingarna kl 14:30 eller 14:00…

Starta V75 tävlingarna kl 14:30 eller 14:00 Såg en insändare i Travronden som just handlade om detta. Ett av motiven var att det handlar om att travet hålles just när familjer ska äta middag. Jag har länge funderat på att sluta spela V75 just av den anledningen själv. Det är långt ifrån bara att vi som spelar ska styra lördagsmiddagen.

Insändaren tänkte bojkotta spelet av den anledningen. Jag fattar inte varför V75 ska starta 16:20. Jag tror inte det blir mindre spel 14:30 eller 14:00 om det är det man är rädd för. Det händer också att de som spelar trav har andra saker man ska göra en lördag kväll tex träffa goda vänner. Det finns fler än ensamstående män som vill spela och se på trav.

Det måste även vara bra för de som har travet som yrke som jag tror skulle fördra en tidigare. Jag uppmanar de som har ansvaret för travet att tidigarelägga starten av V75 till 14:30 eller till och med 14:00. Så här skrev insändaren i Trav och galopp Måste vi travtippare gå ihop och bestämma oss för att ge fasiken i att spela V75 några veckor framöver för att vi ska få tillbaks den humanare starttiden 14:30? Jag tror det är det är det enda som hjälper för att det helstängda huvudlaget ska ryckas på alla bossar som envetet vägrar lyssna på vad massan vill.
Vi som har familj vill ut i sommarsolen och grilla när travet är klart kl 17:00, som det var på den gamla goda tiden. Nu med 16:20-tiden är det en hungrig och uppgiven familj som får börja laga middag kl 19 när alla är svinhungriga och arga.
Jag kan lova att vi ställer upp och avstår spel på V75 om vi spelare gemensamt bestämmer oss för detta! Vi gör vad som helst för att få tillbaks den gamla starttiden!  Slut på citatet och jag stämmer in i vad som skrevs men tror att även 14:00 skulle vara bättre än 16:20. Idag söndag som började 15:00 så avslutas inte V75 förrän strax före kl 18:00

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.