I kväll är det derby mellan MoDo och Björklöven i Örnsköldsvik

Idag är det ishockeyderby i Örnsköldsvik. MoDo ska ta emot Björklöven idag en match som jag faktist ska ner och titta på tillsammans med en busslast med gruppen Gamla Lövare. Det är säkert många många fler som ska titta på live i Ö-Vik. När jag skriver den här bloggen gör jag det redan på morgonen utan att ha sett några laguppställningar eller vilka som dömer. Däremot tror jag Björklövens back Cooper är med och spelar för att i övrigt är det inte så gott om backar som är tillräckligt bra för att kunna motstå MoDo,s attacker. Jag har även läst att MoDo har skadeproblem på backsidan medan de har gjort i värvning för att klara av det problemet.

Det blir säkert en spännande och bra match som jag tippar att MoDo kommer att vinna. De hade visserligen problem i senaste matchen men den var borta mot Västervik. Det blir ett bra tryck på hemmaplan för MoDo inför en fullsatt arena, men Löven klacken kommer säkert som amen i kyrka stötta Löven fullt ut. Varför jag tippar att MoDo vinner att de är seriens bästa hemmalag och jag tror att det kommer att fälla avgörandet i denna match. Jag är också rädd för att domarna inte kan stå emot hemmatrycket när det gäller utvisningar. Men trots tipset hoppas jag på vinst för det blir en mycket trevligare hemresa då. Spännande blir det säkert

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.