SD utesluter folk i toppen av partiet och det kommer att fortsätta

SD i Uppsala utesluter partitopp. Det här visar att SD gör allt de kan för att utåt visa att de är ett vanligt parti. Så är det inte oavsett hur många de utesluter. Rötterna i ett ogräs är ju helt hopplösa att få bort. Så här skrev SvT text i går. Sverigedemokraten Simon Alm utesluts ur partiet, meddelar partistyrelsen. Alm har varit distriktsordförande för SD i Uppsala. Partistyrelsen hävdar i beslutet att
Alm har ”motarbetat och utfryst”
medlemmar och anställda.

Alm stängdes av i december och fick inte längre företräda SD i politiska sammanhang, då anklagelser mot honom utreddes. SVT Nyheter Uppsala söker Alm för en kommentar. SVT har även tidigare sökt politikern för att låta honom bemöta anklagelserna och kritiken. Han har
inte återkommit. Slut citat SvT text

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.