Inte helt oväntat blev det MoDo seger men Löven slappnade även av

Förlust mot MoDo som jag tippade. Men det var nära att jag hade tippat fel eftersom Björklöven ledde med 2-1 men efter det glömde man helt enkelt bort alla grunder som finns. Kvitteringen var en riktig bjudning och det tycker jag även MoDo,s ledningsmål liksom att ta ut målvakten när de släppt in 3:e målet för det fanns inget spel kvar efter kvitteringen för laget rasade ihop. Sedan måste jag ändå säga att därifrån vi satt var det ingen fasthållning alls när 74 Palmqvist åkte ut efter 2 minuter och de kunde göra 1-0. När MoDo kvitterade hade de 6 spelare på isen så det skulle ha fått en utvisning i stället för ett mål. När MoDo senare gjorde sitt 3:e mål var det en riktig bjudning från Björklöven. De sista 7-8 minuter spelade man djäkligt dåligt helt enkelt. Men sedan missade man flera lägen under matchen som det skall vara mål på. Ska man vinna serien får man inte slarva som man gjorde och inte heller missa så bra lägen som man spelat sig till och ibland en passning för mycket innan man kommer till avslut. MoDo har dessutom värvat en riktig kanonmålvakt nämligen de som stod i Tjeckiska målet senaste VM så någon serieseger är inte given längre för den spelade man troligen bort. Jag tror dessutom inte med säkerhet att laget har de kvaliteter som behöves för att slå ut något av de två lagen som ligger i botten på SHL.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.