Har Trump våldtagit en kvinna

Har Donald Trump våldtagit en kvinna. Det säger i alla fall Journalisten Carrol att hon blev våldtagen av Trump i mitten av 90 talet. Nu har hon via sina advokater lämnat in en begäran att få ett DNA prov från honom. De här uppgifter och även andra i bloggen kommer från nyhetsbyrån AP. Donald Trump han nekar till anklagelserna och det har han gjort i alla typer av anklagelser som riktats mot honom. När han nekat till anklagelserna så har hon beslutat sig för att gå den civilrättsliga vägen. Varför hon vill ha är att hon säger att hon har hans DNA på en klänning och vill att dessa ska jämföras med varandra.

Nyhetsbyrån har inte fått tag i Trumps advokater och de har försökt få domstolen att underkänna den stämning hon gjort. Jag funder hur USA,s rättsstat fungerar när man inte har inlett någon förundersökning. Nog tycker man det skulle vara enkelt att få bort alla misstankar genom att lämna ett DNA och varför är det domstolen som kräver det. Hans DNA borde väl inte vara svårt att få tag i. Det verkar för mig att det amerikanska systemet har en viktig roll i att finansiera advokater.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.