I kväll möter Björklöven Västerås hemma och det laget har man svårt mot

Löven har Västerås hemma i kväll . Ett lag som tagit fler poäng i matcherna mot Löven. Jag tycker de spelar tufft och bra vilket gjort att Löven inte hunnit ställa om till sitt spel. Med detta vill jag säga att det finns en uppenbar risk att de kan förlora även i kväll. Visst var det ett domslut som var felaktigt mot MoDo när de fick göra ett mål när de hade för många på isen vilket alla såg förutom linjemännen och domarna trots att de sammanlagt hade 8 ögon. Det var om något en domarskandal. Jag tror inte man vinner när man får sådana dalar som mot MoDo då de var riktigt dåliga de sista 7-8 minuterna men även i inledningen . Det gäller att vara taggad tills slutsignalen går. Och ska man vinna matcher får man inte överdriva passningsspelet utan man måsta skjuta tidigare och snabbare och bli träffsäkrare på att hitta målet, för många av de skott som räknades som skott på måla vara inga riktiga lägen. Nu behövs det skärpning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.