Det har skett att många äldre dör på äldreboende i Stockholm

Det har varit många äldre på äldreboenden som dött i Stockholm. Familjeläkarna som är ett privat bolag i Stockholm har haft 50 av 230 som dött i Corona.

Så här skriver Omni om detta. Mer än var femte av dödsoffren i covid-19 hade vårdats på äldreboenden i Stockholm. Det uppger vårdföretaget Familjeläkarna som har 230 äldre på boenden i Stockholm som smittats av corona. 50 av dem har avlidit.

Familjeläkarna ansvarar för läkarvården på drygt hälften av äldreboendena i Stockholm. De 230 smittofallen och 50 dödsfallen är fördelade på 45 av bolagets boenden. Totalt har 239 dödsfall i covid-19 bekräftats i Sverige, enligt gårdagens siffror från Folkhälsomyndigheten. Slut Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.