Glad midsommar på er alla men håll avstånden och ska du köra bil ta det lugnt

Trevlig midsommar på er alla mina bloggläsare. Idag midsommarafton tänker jag varken ta upp Corona eller Donald Trump utan ta upp våra vanor. Vi har alltid umgåtts med Roland Öman och hans fru Ulla. Midsommarafton brukar vi fira hos oss i Långvattnet i mitt gamla föräldrahem som nu är Magnus hus som han fick av min far Axel och nyårsafton hos dem i Täfteå.

Vi äter traditionell mat och börjar alltid med en sillunch med bubbel. Vi har alltid försökt vara ute när vädret tillåter. Vanan som bryts i år är att de kommer bara att vara här över dagen på grund av Coronan och de stannar inte över som vanligt och inte blir det några som kommer hit i morgon. Det är sedan början av 70 talet vi firat tillsammans. Vi har firat midsommar här och nyårsafton i Täfteå.

När man var ung var det lite olika festplatser jag firande på som Kornsjöstrand, Näsåker, Fällfors och en gång Sörmjöle och då var det tält som gällde och bra fester med fina artister. Men idag finns inte dessa arrangemang kvar och så har vi Corona som ställer till det men det är inte så mycket att göra åt detta annat än att följa de råd som Folkhälsomyndigheten satt upp. Jag tror inte heller det blir några spel som kubb heller. Det blir att äta och må gott för det ser i alla fall ut som om att vi kommer att få solsken.

GLAD OCH TREVLIG MIDSOMMAR PÅ ER ALLA OCH NU BLIR DAGARNA SAGTA MEN SÄKERT KORTARE.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.