Ge fasen i att starta ishockeyallsvenskan om man ska spela för tomma läktare

Hockey allsvenskans klubbar alla utom 1 vill inte starta serien utan publik.Det gör man helt rätt i och jag förstår att då kommer inga intäkter från publik och några korvören från TV rättigheter. SHL har ju den största inkomsten från TV rättigheter. Då blir det inga intäkter utan bara kostnader som resor och löner. Självklart ska man vänta till man får släppa in publik. Det gick inte att genomföra några kvalmatcher utan publik och då kan man inte starta serien. Man begick ett etik mord på de allsvenska lagen då man lät Leksand och Oskarshamn stanna kvar i SHL då de redan åkt ut och skulle spela ett kval för att vara kvar i serien. Det var ett feltänk och ett hjärnsläpp när msn tog besluten att avbryta serien. Eller så gjorde man det med flit för att rädda kvar Leksand i SHL.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.