Centerns vik. partiledare Anders W Jonsson tog bladet från mun angående Åkesson

Centerns vikarierade partiledare Anders W Jonsson tar bladet från munnen när det gäller Jimmy Åkesson. Det tycker jag han ska ha beröm för. Åkesson är självklart sur när han ser hur opinionssiffrorna faller. Han är riktigt otrevlig och jag förstår inte varför man lät honom delta i samtalen partiledare emellan. Jag hoppas och tror att vi haft ett helvete om han suttit i en regering tillsammans med Kristersson och Bush. Jag tror inte permitteringarna kommit till liksom höjningen av A-Kassan.

Så här skrev Omni om vad centerns vikarierade parti ledare sa om Åkessons och hans uttalande
”SD-ledaren Jimmie Åkessons retorik kring coronaviruset är oseriös och speglar inte verkligheten, säger Centerpartiets vikarierande partiledare Anders W Jonsson i en intervju med Sydsvenskan. Han syftar till exempel på att Åkesson pratat om ”massaker” när han kommenterat de svenska dödstalen.
– Om han hade sett att det här var en massaker, då kanske han på något av alla dessa partiledarmöten hade kunnat lyfta den frågan, säger Anders W Jonsson.
Han menar också att Åkesson ännu inte svarat på frågan om varför han i utbrottets början ”drog iväg till Turkiet med det enda syftet att hetsa mot flyktingar”. Slut citat Omni

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.