Uruselt genrep av Björklöven i går

Björklöven ingen seriesegrare med ett spel som igår. Man har under stora delen av försäsongen haft svårt i början av matcherna och i regel legat under efter första perioden. Något mål har man varit duktiga att hämta upp och till slut vinna. Igår fick vi se samma sak i första perioden men andra tror jag det är länge sedan man fick se ett sämre agerande. Det enda man kan säga att ingenting fungerade och i försvaret var det rena rama hönsgården. Det är obegripligt hur man kan agera som man gjorde och ingen nämnd och ingen glömd. I sista perioden hämtade man upp sig men det går inte ge ett topplag så långt försprång. Jag tycker också det var för mycket tjafs och bråk som var helt onödigt och till ingen nytta. Att förlora andra perioden med 5-0 är långt ifrån godkänt allra helst när det var sista träningsmatchen inför seriepremiären bort mot samma lag nämligen Timrå. Jag blir orolig när jag tänker på den matchen. Jag nämner inga spelare för det är inte lönt utan det var en ordentlig utskåpning av laget som Timrå gjorde. Såg matchen via Aftonbladet men det var ju mycket tjafs till och med efter matchen och vet inte om det kan leda till några avstängningar. Den enda turen var att man slapp att vara på matchen för då har då jag gått hem efter andra perioden. Skärpning behövs inför seriepremiären som jag tror är den 2:a oktober borta mot just Timrå.

2 kommentarer

  1. Andreas Näsman

    Enig med dig i mycket. Dock förvånar jag mig över den näst sista meningen. Jag har varit Lövare i hela mitt liv. Har aldrig haft en tanke på att inte se hela matchen. Nu ser vi fram emot en kul säsong med många vinster och självklart kommer det ett bottennapp ibland.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag brukar se hela matcher men har någon gång gått hem om jag hade något annat i kalendern

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.