Dåligt beteende av Fotbollsförbundet när man inte flyttar UFC,s match då de drabbats av covid 19. Vem lyssnar på ett sånt beteende

Svenska Fotbollsförbundet beter sig mycket märkligt och det är snällt sagt. UFC hade om jag minns rätt ett helt lag som har smittats av den pandemi som råder. De begärde att deras speldag skulle flyttas på grund av detta. Fotbollsförbundet verkar inte veta att det pågår en pandemi i hela Sverige och det är och har varit en ganska stor spridning bland fotbollslag. Även UFC,s motståndare Eskilstuna ville inte flytta matchen och de ligger efter UFC i tabellen på nedflyttning så de tror nog att man därmed kommer att vinna tack vare att UFC har många borta. Det kan ju innebära för Eskilstuna att man räknar ut för att drabbas av smitta vid ett besök i Umeå. Jag tycker det är oerhört svagt av förbundet att inte flytta matcher när ett lag som drabbats av en pandemi. Tror man det ger en bra bild av fotbollen för att kunna få släppa in publik på matcherna. Det tror inte jag snarare tvärt om.

2 kommentarer

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      De hade inte så många sjuka. Jag tycker man borde låta alla klubbar som drabbats av Corona om det är fler än tre ord som är smittade. De kan smitta andra spelare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.