Björklöven skadedrabbat och Steen lämnar. Umåkers bästa häst From The Mine drabbats av kolik

En olycka kommer aldrig ensam är ett gammalt uttryck. Idag har Oskar Steen kallats över till sin klubb och har troligen därför spelat sin sista match den här säsongen. Man har visserligen vetat om hur ett avtal är skrivet och det som nu händer har man hela tiden vetat om i Björklöven men inte att det blev med sådan Expressfart. Grundström är fortfarande kvar men det är osäkert när han åker över Atlanten. Steen har gjort det mycket bra under den tiden här i Umeå. Vi får tacka honom för den tid han varit här.

Den andra oturen var att Alexander Hellström troligen är borta resten av säsongen för den axelskada han ådrog sig mot Väsby då han utgick. Dessutom är Plant skadad och när han kommer tillbaka är osäkert. Efter dessa händelser då får nog Kenttä ut och leta någon by back som ryms inom budget. Jag vet inte ifall målvakten också är ett lån och kan kallas till baka till sin klubb. Den enda trösten i det eländet är att Björklöven inte är ensamma om att ha lånat in spelare. Löven har ännu så länge klarat sig från covid 19 peppar peppar.

Det känns också tråkigt att vi inte får se From The Mine på Solvalla på lördag. Jag hade faktiskt funderat på om det var en bra spik för jag tror att det kan ha blivit spets slut för honom. Hästen har drabbats av kolik vilket inte är något att leka med och tyvärr finns ingen veterinär här som kan operera en häst. Vi skyller delvis på ATG som lagt ned den hästklinik som fanns på Umåker. Nu får vi hoppas att det hår bra för hästen men det är inget att leka med. Såg även att ägaren berättat för media att han även som unghäst drabbats av kolik som är att magen slutar fungera som den ska

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.