Skandal att covid prover från Nordmaling och Vindeln kommit bort

En större mängd covid-19-smittprov som togs i Vindeln vid 14:30-tiden i fredags är spårlöst försvunna. Även prover från Nordmalings hälsocentral har försvunnit. Nu uppmanas patienterna att ta nya prov om de fortfarande är sjuka. Så här börjar en artikel i VK på nätet idag. Det framgår inte riktigt i artikeln var proverna försvunnit. Det verkar i alla fall inte som det är post Nord som är boven i dramat denna gång utan den interna logistiken på Karolinska som det inte fungerar. Då är det inte alls oväntat att det hänt där för där verkar det inte vara någon ordning alls. Men varför måste man skicka dit för sånt här borde kunna analyseras här i Umeå. Jag är också säker på att om det handlar om kostnader då är de säkert saltade efter ekonomin är dålig på karolinska

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.