Nu bör Björklöven ta revansch på Väsby

Björklöven spelar i eftermiddag mot bottenlaget Väsby. Det är inte så länge sedan man mötte just Väsby och då gick det inte så bra utan det blev förlust med 2 mål 3-5. Väsby vann nog rättvist och de hade mycket bättre vilja. Nu har vi inte längre kvar Steen som blivit kallad till sitt NHL. Jag hoppas att resten av laget såg hur säker han gjorde mål och han försökte aldrig dra målvakten utan tittade var luckan fanns. På skadesidan finns Hellström och det är osäkert om han kommer tillbaka mer under säsongen och det skulle inte förvåna mig om han sedan lägger av. Saknas gör också vår målvakt Kevin Poulin som blev skadad av en motspelare

Så här ser laget ut i eftermiddag
Målvakter:
Connor Ingram (Isak Mantler)
Backar
Daniel Rahimi – Alexander Deilert
Daniel Norbe – Alexander Popovic
Zach Palmquist – Karl Johansson
Erik Ullman
Forwards:
Alexander Wiklund – Fredric Andersson – Carl Grundström
Alex Hutchings – Tyler Vesel – Justin Crandall
Gustav Possler – Pontus Andreasson – Olle Liss
William Eriksson – Axel Ottosson – Sebastian Selin
Kristoffer Söder
Jag hoppas att det här laget borde slå Väsby och hoppas att man gör det men skulle inte spela vinst som det så ut senast

6 kommentarer

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Ja det är svårt att veta. I går var man utspelad i första perioden. I andra var det Löven som var totalt överlägsna och i sista var det svagt när de fick gör 4-3 och så tror inte jag på att plocka ut målvakten så tidigt för på nästan 3 minuter får motståndaren tag i pucken. Deras 5:e mål var ju en gåva. Jag tror att har man spelat inför publik då har Löven haft hjälp av klacken och inte hamnat i underläge. Jag tycker inte försvarsspelet är lika bra som förra säsongen

 1. Stefan

  Nä jag tycker att flera spe underpresterar samt målvaktssidan. Poalin håller men inte den andre.
  Tror att det är svårt att komma in när säsongen startat 8ch det nästan är december. Den nye transatlanten samma, det kommer att ta ett tag att komma in. Undrar sedan varför man tar en en massa spelare och låter vissa som varit med få sitta på läktaren. Det ger fel signaler. Wallson är säkert bra och har ju vunnit 2 SM guld men sedan då. Trodde först att man skulle ha ett nytänk på den sidan. Tror dessvärre att vissa spelare på sikt kan göra större skada än nytta. Spelare som är i gränsfall till att spela är viktiga och skador mm får man räkna med.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Men det är bra att ha en stor trupp om det blir många skador, vilket inte har hänt i år. Någon av J20 borde få chansen

 2. Gröngul

  Sägs att Jacob Andersson är aktuell för Skellefteå har tydligen en back av klass i princip klar.
  Jacke har varit 7e back mest så det kan bli bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.