Det är nog bara Ulf Kristersson som tycker att Sverigedemokraterna förändrats

M-ledaren Ulf Kristerssons uppfattning att Sverigedemokraterna har förändrats får flera representanter för de övriga riksdagspartierna att reagera.

”Det är inte SD som förändrats utan tyvärr Moderaterna”, skriver Centerpartiets Martin Åhdahl på Twitter.

Bostads- och finansmarknadsminister Per Bolund (MP) anser att Kristerson är ute efter att ”rentvå” SD till nästa val.
”För mig finns det ingen tvål i världen som kan tvätta bort deras unkna värderingar. Är Ulf lika lättlurad som republikanerna var? Hoppas han vaknar i tid”, skriver han på Twitter.

Det var i SVT:s nya program ”30 minuter”, som sändes under onsdagen, som Kristersson förklarade varför han svängt och nu kan tänka sig ett samarbete med SD. M-toppen slog samtidigt fast att han inte vill bilda regering med dem utan samarbeta på områden som invandrings- och kriminalpolitik.

I går var Annie Lööf i 30 minuter och hon förstod inte ett dugg vad Kristersson pratade om och tog upp flera exempel där hon just pekade på deras främlingsfientlighet och alla människors lika värde. Aldrig en regering som på något sätt samarbetar med Sverigedemokraterna. Hon menar även att alla inklusive Liberalerna har tagit på sig ett ansvar om januariavtalet. Hon sa också som det var nämligen att regeringen inbjudit öven Liberalerna till samtal om migrationspolitiken men att de tackat nej

2 kommentarer

  1. Kalle

    Allt är sig likt, även att alla goda partier som basunerar ut att dom kämpar för demokratin i vanlig ordning i praktiken gör allt för att underminera den demokratiska processen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.