Tror det blir svårt för Löven att slå MoDo med den domare som dömer däremot är båda nyförvärven och Freddan med i laget

Så var det dags för hemmamatch mot MoDo. Det känns för djäkligt att man inte får sitta där inför fullsatta läktare och två mycket aktiva hejarklackar. Tyvärr blir det knappast några matcher med fullsatt denna säsong då denna förbannade virus kommer att förstöra den upplevelsen det är att se på ishockey i ett derby mot just MoDo. Tänk att ha fått sitta på min ordinarie plats och hälsa de nya spelarna Perron och Brown välkomna till Umeå och de spelar idag i fjärde linan med Vesel som center och Freddans femma blir med ordinarie spelare dom Wiklund och Selin. Ottoson fortsätter som center med Hutchings och Crandell.

Däremot är inte Kevin Poulin med i laguppställningen och Adam Plant är fortfarande borta efter överfallet av Blomstrand med en huvudtackling mot huvudet. Södertälje var hela matchen ute och jagade Adam. Dessutom fick han minst 3 matchers rabatt av disciplinnämnden där dess ordförande medgav att de gjort fel men påstod att det inte gick att överklaga av någon annan än domaren som också hade varit helt blind och inte sett något trots att han var förhållandevis nära och anmälde det efter matchen. Hur djävla dum får en disciplinnämnd vara. Jag tycker Löven ändå ska överklaga. Jag tror knappast det blir vinst idag då det än en gång är en domare som sällan gjort en bra match i Umeå nämligen Peter Lyth är en av domarna.

En kommentar

  1. Lennart Holmlund

    Vilken fruktansvärd miss av domarna när Deilert kom fri och fick ett rapp över handsken. Även reportrarna sa att det var en självklar utvisning. Sedan ger Löven bort för många puckar och även Mantler har inte sin bästa dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.