Nu pågår kommunfullmäktige i Umeå hoppas man snart slipper digitala möten det har även kommit fram att V är emot Svenska rallyt i Umeå

Idag är det kommunfullmäktige i Umeå igen. Början skedde vid 8 tiden med inloggningar och de speciella regler som gäller för digitala möten. Jag ogillar dessa möten och jag har flera skäl till detta och det främsta är att det är alldeles för tröttande att sitta från 9 tiden fram till kl 18:00 och titta in i en datorskärm. Det är många som tror att detta är framtiden att man ska helt övergå till den här typen av möten överallt.

Det tror jag är rena vansinnet för det behövs att människor träffas och möts och ser varandra i ögonen. Det sker även diskussioner om andra saker när man träffas. Visst skulle det passa för möten upp till någon timme men inte för heldagar och längre möten. Nu är det snart första maj och det firandet går inte heller att bedriva som vanligt att man träffas för en gemensam sak. Vi har i partiet i Umeå haft möten för att diskutera motioner till vår partikongress och visst gick det att genomföra men det var även där bättre förr. Jag hoppas att vaccinet gör att vi snart kan börja träffas som normalt.

Jag kan också konstatera att det är enbart Vänsterpartiet som inte tycker det är bra att Svenska rallyt kommer till Umeå och Västerbotten. Det kommer att bli ett av de allra största arrangemangen som gjorts här i Umeå. Jag undrar hur det känns för den tidigare aktiva vänsterpartisten Signar Olofsson att v säger nej. Rally är en stor sport och i Europa och världen och det är många som kommer att titta på det i TV. Vi har också nära till Finland och självklart kommer det massor med besökare över kvarken som då också får åka med Världens miljövänligaste färja. Det här rallyt kommer nog även att köras inom hela Umeå regionen.

Jag tycker även att du borde bli medlem i det Socialdemokratiska partiet du kan bara kontakta mig så fixar jag det åt dig

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.