Det finns många ljus för framtiden och två är miljöpolitiken som förändras och tekniksprång, men även lite mörka från den främlingsfientlighet som finns

Visst börjar man känna en tro på framtiden tack vare att det kommit vaccin. Tyvärr är väl den totala tillgången lite knapp men jag har hela tiden trott att det enda som kan stoppa pandemin är vaccin. Ekonomin har ju gått mycket bättre än väntat och det är nog bara Danmark som lyckats bättre men även Finland går det hyfsat för. Jag tror faktiskt det beror på att alla tre länderna styrs av Socialdemokrater. Tillväxten bedöms öka och dessutom har det kommit nya inovationer när det gäller en av Sveriges viktigaste näringar att man tar enorma miljökliv och kommer med koldioxid fri stål framställning.

Det känns även som om miljöfrågorna kommit upp på den politiska agendan när Donald Trump inte längre styr i USA. Biden ser ut att ha û målsättning och det är satsa på en miljö där folk kan överleva i framtiden och vi ska säkert snart se att även Kina är med och då känns framtiden. Det finns även stora framgångar när man nu sagt klart och tydligt att Norrbotniabanan ska byggas. Den kommer med all säkerhet att bidra till en bättre miljö. Jag tror för min del att det bästa och effektivaste sättet är att man bilda ett bolag som bygger då kommer man att kunna hålla kostnaderna i schack som det gjordes med Botniabanan. Det blir inga avbrott som det blev med Ådalsbanan då det blev stopp och inget flyt i byggandet på grund av detta med årliga anslag. Det finns också mörka saker som kan komma och det är om det blir en högerregeringen med stöd av Sverigedemokraterna. Extremhögern har ingenstans vunnit och att man kan se att det varit framgångsrikt för folket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.