Skellefteå måste vinna mot Rögle och Carola har dansat färdigt

Vi tar en kort notis om kultur och en om ishockey. Jag börjar med den senare och det är Skellefteå mot Rögle. Jag har trott att Rögle skulle bli svenska mästare och vinna tre raka matcher. Visst kan de vinna i kväll och var klar för final men jag tyckte Skellefteå spelade mycket bra och med bra spel och full fart med Rögle använde kraften mera och det gav även fler utvisningar och de borde ha fått flera då många armbågar tog runt huvudet. Spelar Skellefteå som i går har man chansen att vinna i kväll och då blir det en match till i Rögle och då blir det nog mer nerver. Den andra matchen i kväll tror jag lite mera på Växsjö än Örebro men det har varit jämt där.

Kan inte undvika att kommentera lite om lets dance och att Carola Häggkvist hoppar av. Jag har gillat det programmet och gör det fortfarande men jag tycker att jag såg ganska tidigt att Carola inte skulle ha nånting chans att bland sig i segerstriden för det finns de som varit mycket bra. Nu har inte Carola sagt varför hon lämnar men i en intervju i Aftonbladet tycker jag det kom fram ganska tydligt att hon kände att hennes danskunskaper inte skulle räcka till för att vara med i segerstriden och att hon då ger upp. Visst måste man även i en danstävling kunna bryta och det har i alla fall jag inga problem med. Hon gör sig mycket bättre som sångerska tycker jag

En kommentar

  1. Sixten Jonsson

    Under grundserien såg det ut som Växsjö och Rögle var givna som finallag men nu pga skador i Rögle så kan Saik gå till final

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.