I kväll avgörs det vilka lag som spelar final i Ishockey

Vilka blir det som spelar SM final i ishockey. Det avgörs i kväll eftersom semifinalerna spelas i bäst av fem matcher. Skellefteå möter Rögle borta som har vunnit i sina två matcher i Rögle. Skellefteå tog också sina segrar hemma i Skellefteå. Rögle de spelar en kraftfullare ishockey och tacklar hårt och ibland vårdslöst med höga armbågar men har inte fått några matchstraff. Skellefteå de spelar en snabbare ishockey och det blir full fart framåt när de erövrar pucken i egen zon. Lindvall i Skellefteå målet han tar nästan allt. Det blir verkligen roligt att se och när matchen dessutom går i 4:an. Laguppställningarna är inte klara men jag tror att Rögle kan ha någon av sina bättre spelare borta på grund av skada. Det är helt omöjligt att tippa av det man sett eftersom det varit hemmaplan som har vunnit och i så fall blir det Rögle i final men självklart håller jag på Skellefteå och de har ju Lindström som verkligen kan göra mål. Hoppas också att domarna följer regelboken och inte hela tiden ringer för videogranskning.

Matchen Växsjö mot Örebro känna också en mycket oviss historia och där har vi Hardy Häman Aktell som bland annat spelat i Björklöven. Båda lagen har en vinst och en förlust hemma. Växsjö vann ju serien och var bra många poäng bättre och tog hela 15 poäng fler än Örebro. Jag vet inte om Växjös målvakt spelar men laguppställningarna är inte så lång borta. Spännande blir det i båda matcherna så vi får vänta och se vilka lag som spelar final.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.