I morgon öppnas samhället upp en hel del men ett covid pass har varit bra för att minska smittspridningen

Nu i morgon ska samhället öppnas upp och det känns både bra men även oroligt. Jag är glad över att få gå på ishockey igen för att se Björklöven spela och det har jag inte gjort sedan man förlorade hemma här mot MoDo i kvalet. Nu har jag ännu inte fått min årsbiljett men det ska väl ordnad men före 10 i morgon hinner den inte komma så jag måste ta kontakt med kansliet. Jag fattar inte varför man är så sent ute med biljetterna. Men åter till matchen Så ur den synpunkten känns det bra att få gå på ishockey men det är klart man är lite orolig när man tillhör en riskgrupp. Nu blir det säkert fullt på A3 Arena och man vet inte om man kommer i närheten av någon som är smittad av Covid och riskeras att smittas.

Jag fattar inte att man inte har satt krav på covidpass eller vad det heter för att besöka ishockey eller andra lite större arrangemang. Jag tycker att det borde vara förbjudet att sprida smitta utan att man är vaccinerad och därför borde inte de som inte tagit sprutan mot covid ha tillträde till olika arrangemang som bland annat ishockey. Det är fortfarande en hög smittspridning så risken är stor att den ökar lavinartat främst på grund av att en del inte vaccinerat sig. Här är samhället och FHM alldeles för flata och det kan innebära att det blir nedstängningar Igen. Om inte annat borde Björklöven och alla andra föreningar göra som Ersboda Folkets Hus nämligen införa covidpass som är så lätt att hämta ut. Idrotten lever mycket på publiken och att bli anklagad för att sprida smitta skulle inte jag ta på mig

6 kommentarer

 1. Olle

  Det är väl klart att man inte har krav på Covidpass när man öppnat upp samhället. Sen varför man tagit bort alla restriktioner får man väl fundera på vad smart det är. Men nu har jag ju ändå fått Covid trots 2 sprutor ,dock lindrigt utan sprutorna vet man inte hur det gått

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Nej men det är ingen som sagt inte jag i alla fall men två sprutar som även jag fått ger ett skydd mot allvarlig sjukdom

 2. Sven

  Är man i riskgrupperna bör man se till att vaccinera sig.
  Fungerar inte vaccinet?Varför ska vi isåfall tvinga på unga friska och barn?

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Självklart är jag vaccinerat om du trodde något annat. Men det är märkligt att det kan vara fritt att besöka arrangemang utan att vara vaccinerad då det råder en Pandemi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.