Svår match för Björklöven borta mot Karlskoga

I kväll möter Björklöven Karlskoga borta vilket är en mycket svår match.
Björklöven har en seger hemma och en borta och en förlust hemma efter straffläggning. Det som känns bättre och bättre med Björklöven är att antalet spelare som är skadade/sjuka har minskade. Nu är det bara de två backarna Plant och Vainio som inte är spelklar med den senare kanske kommer senare i denna vecka.

Jag tror på en jämn match i kväll då även Karlskoga spelar med ordinarie lag efter att coviden just nu inte har några fall i föreningarna. Vi får hoppas att det är slut med pandemin och vi får fylla arenan i Umeå och hjälpa laget. Coviden har förstört två möjligheter för Björklöven att nå SHL. Det första bröts och man stängde även SHL då Björklöven var i kvalet mot MoDo. Det året var ett katastrof år för ishockeyförbundet. Förra säsongen fanns ingen chans för Björklöven då Covid härjade som värst i klubben med många spelare sjuka.

Kan vi säga tredje gången gillt i år. Jag tror det blir svårt då varit alldeles för ojämna. Matchens kväll är viktig men tror att det blir svårt med vinst. Jag tror nämligen att både HV71 och MoDo kommer att förstärka under februari när det stängs värvningarna. På Seniorhusen där vi i kväll ser matchen brukar vi också tippa vem som går upp och där har jag tippat MoDo. Vi håller samtliga tummar på Björklöven men idag har jag bara hoppet på seger men tippar inte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.