Jimmy Åkesson reagerar när Metall avsätter en ordförande då han inte följer stadgarna men själv utesluter han folk som inte tycker som han

Man kan inte bli annat än full i skratt åt Jimmy Åkesson när han kritiserat IF Metall för att man petar en ordförande på SSAB i Luleå eftersom han inte följde Metalls stadgar. Han som petades var SD are och Metall anser inte det är förening då SD inte står för alla människors lika värde. De är väl ingen nyhet att man inte är för religionsfriheten bara för att ta ett exempel.

Sedan tycker jag det är märkligt att han ger sig ut i den debatten då det är nog få partier som uteslutet så många medlemmar med just motivet att de inte följer vad Sverigedemokraterna står för. Jag tror till och med att det hänt här i Umeå att man uteslutet medlemmar. Vi har kunnat följa hur Petter Nilsson styrt bort folk. Jag förstår Metall fullt ut för en medlem i Sverigedemokraterna följer inte förbundets stadgar. Metall har ändå varit mycket försiktigare än vad Sverigedemokraterna har varit för de har inte uteslutit personen från Metall.

Åkesson vräkte ur sig det grövsta mot metall som han kallade fackpampar. Han glömmer bort att Metalls förbundsstyrelse är vald av medlemmarna i metall. Jag återkommer med att man ska först och främst rensa framför egen fört ina man lägger sig i vad andra gör. Åkesson och SD,s partistyrelse har uteslutit, jag betonar uteslutit många medlemmar för att de gör inte som Åkesson vill. Han tror genom detta agerande att han kan rätta till bilden av Sverigedemokraterna från allt förflutet vilket inte får ske. Han glömmer också bort att Metall är en medlemsorganisation för de som jobbar inom de näringar där Metall har avtal och eftersom han inte är medlem i Metall har inte med vad de sysslar med att göra oavsett hur man hanterar medlemmarna och den som miste uppdraget är inte utesluten ur SD men man gjorde bedömningen att han företräder inte förbundet och de stadgar som Metall har.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.