Björklövens ishockeylag fungerar inte bra det har vi sett två matcher i rad

Björklöven fungerar inte bra för tillfället och vad beror det på. I går tycker jag att det var ett riktigt bottennapp i matchen mot Mora. Jag ska börja att det verkar nu i match efter match som om domarna dömer olika mellan Löven och motståndarlaget. I går dömde de inte en enda utvisning på Mora. Sedan hade Löven fått tillbaka Vaiono och han gjorde de ändå godkänt men i övrigt var det alldeles för lite djävlar anamma. Man kunde redan i inledningen att det här långa bussresandet tar mer på krafterna än man kan tro. I går var det mycket svagt av laget att inte kunde döda matchen och lät Mora kommer till ett avgörande omedelbart när målvakten åkte ut och man spelade med 6 mot 5. Hade man klart flera utvisningar borde man ha kunnat döda de sista två minuterna. Det är ledningen i båstet som måste ta på sig ett stort ansvar. Det blev avgörande för matchen i går. Förlusten i tre mot tre kom då inte helt oväntat.

Nu är det en by match på söndag mot Almtuna och det är ingen säker match. Endre är ingen matchvinnare när det slutligen blir riktigt allvar och det visade sig nu två matcher i rad trots många bra insatser tidigare. Med det lag man har så kan man inte bli annat än missnöjd. Med de spelarna tycker jag att man borde legat bättre till i serien. Det är för många ojämna matcher det är och har blivit för mycket ner. Visserligen är coviden ett orosmoment men i år är inte Löven mer drabbat. Jag tycker inte ledningen i båstet får laget att fungera mycket bättre genom hela matcherna. Att få ett lag att fungera bra är det viktigaste jobbet för tränarna. Tror inte längre på att man kan vara med om att kriga på fullt allvar om en plats till SHL detta år trots att jag tycker inte det är några större brister i spelarunderlaget även om det varit lite skadedrabbat bland försvarsspelarna men där de mindre orutinerade som kommit inte kan belastas för att det går så mycket upp och ned.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.