Det var bra att Miljöpartiet lämnade regeringen så att regeringen kunde fatta ett långsiktigt och bra beslut om kärnkraftsavfallet

Jag måste ändå gå tillbaka till beslutet om slutförvaringen av kärnkraftsavfallet. Jag blir och mer övertygad om att Miljöpartiet hade tänkt lura svenska folket om skutförvaringen av kärnkraftsavfallet. När man tog det första beslutet om att bygga ut förvaringen om avfallet tills det skulle slutförvaras så for Bolund fram med lögner. Lögnen bestod av att han skulle inte föra fram ett beslutsförvaring. Han måste ha tillfört den fanatiska gruppen av motståndare mot kärnkraften och inte insett att det fanns ett annat beslut i riksdagen av den totala majoritet som inte ställde upp på linje tre

Hans kommentarer för han skyller ifrån sig att allt beror på att han inbillar sig att han har mer kunskap än alla de som företrädd att denna lagring är den bästa som finns. Han erkänner inte att den stora majoritet som är för den förslutning måste har mera rätt än än de som är emot. Bolund och Miljöpartiet måste i sin enfald inte förstått att det avfall som finns måste tas om hand. Jag sörjer inte att MP lämnade regeringen för annars tror jag att beslutet om slutförvaring stoppats. Visst finns det många regeringar i en del länder som inte ännu fattat beslut om slutförvaring men det tror jag beror på helt andra saker.

Jag tycker det är märkligt att Miljöpartiet inte insett att det måste till ett beslut och att man med trots allt har ett avfall från kärnkraften. Det går inte att flumma som jag i detta fall MP jobbat med och därför blir det ännu märkligare att man hoppa av regeringen. Det beror troligen på att MP hade insett att Socialdemokraterna skulle ta ett ansvar för det kärnkraftsavfallet som finns sedan lång tid. Det är ett stort ansvar att sitta i en regering och i detta fall var inte MP beredd att ta ansvar. Låt MP leva i sin egen bubbla om vad man gör av kärnkraftsavfallet och de experter som de tror på rätt metod, som ingen annan har

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.